Софи Трюдо, съпруга на канадския министър-председател, обяви в събота, че

...
Софи Трюдо, съпруга на канадския министър-председател, обяви в събота, че
Коментари Харесай

Съпругата на Джъстин Трюдо се излекува от коронавирус

Софи Трюдо, брачна половинка на канадския министър-председател, разгласи в събота, че е излекувана от ковид, който принуди Джъстин Трюдо да се изолира за две седмици, заяви Агенция Франс Прес.
" Чувствам се толкоз по-добре. Получих позитивен новини от моя доктор " и от публичните здравни служби на Отава, сподели тя в известие в Фейсбук.
Софи Трюдо бе тествана позитивно за ковид на 12 март, след пътешестване до Лондон. Тази диагноза принуди премиера Трюдо, който не прояви никакви признаци, да стартира да работи в резиденцията, на няколко километра от служебния му кабинет и Народното събрание. Той дава ежедневни брифинги за пресата от резиденцията си.
Софи Трюдо благодари на „ всички, които й изпратиха най-хубавите си пожелания “.
Подчертавайки, че " не е елементарно да бъдем сами ", тя счита, че " физическото разграничаване, належащо да защитим себе си в този миг, би трябвало да ни насърчи да сътворяваме по-голяма прочувствена непосредственост ".
Тя също прикани всички да „ съблюдават здравните ограничения и да останат у дома “. " На всички мои прелестни, смели другари и сътрудници канадци, желая да ви кажа, че ще преминем през този сложен интервал и ще го създадем дружно ", приключи тя, предава БГНЕС.
По-рано денем Джъстин Трюдо по време на брифинг, съобщи че има намерение да остане със фамилията си в резиденцията си, даже в случай че 14-дневният му интервал на изолираност завърши.
" Продължаваме да следваме препоръките на здравните специалисти. И както всички постъпват, ние би трябвало да се опитаме да останем вкъщи, да се изолираме колкото е допустимо повече, а не да излизаме, в случай че не безусловно належащо ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР