Софи Търнър, Том Харди, Крис Евънс - това са само

...
Софи Търнър, Том Харди, Крис Евънс - това са само
Коментари Харесай

Тези звезди си партнираха с животни, а после не можаха да се разделят с тях

Софи Търнър, Том Харди, Крис Евънс - това са единствено част от световноизвестните артисти, които са имали " сътрудници " животни по време на фотосите, с които обаче просто не са съумели да се разделят.  Каналът във vbox7 демонстрира някои от най-сладките истории за другарства сред артисти и техни сътрудници животни:

Софи Търнър и Зуни

В " Игра на тронове " още в първи епизод на децата от вкъщи Старк им беше харизано по едно вълче. На фотосите Софи Търнър си партнира с вълчицата Зуни, която обаче след фотосите е изоставена без работа и дом. Софи я осиновява и двете са неразделни.
               

A post shared by (@sophiet) on Apr 8, 2015 at 11:42am PDT

Уил Смит и Аби

Във кино лентата " Аз съм легенда " артистът си партнира с немската овчарка Аби. Двамата прекарват дълго време в фотоси и се привързват един към различен. Да се разделят за тях било невероятно.
               

A post shared by (@willsmith) on Sep 20, 2019 at 8:44am PDT

Джеймс Гън и Орео

По време на снимането на " Пазителите на галактиката " режисьорът Джеймс Гън се привързва извънредно доста към енота Орео, който играе (отчасти) ролята на енота Рокет. Двамата даже се появяват дружно на премиерата на кино лентата.
               

A post shared by (@jamesgunn) on Oct 7, 2017 at 6:02am PDT

Том Харди и Роко

Актьорът е огромен почитател на кучетата, по тази причина и отива на кастинк за кино лентата " The Drop ". Там героят му избавя малко кученце. Впоследствие и Харди го прави, само че в същинския живот.-->
               

A post shared by (@tomhardy) on Feb 5, 2018 at 5:11am PST

Крис Евънс и Доджър

Актьорът среща Доджър по време на фотосите на " Gifted ". Двамата си стават най-хубави другари. Тогава Доджър е малко кутре, а през днешния ден си е огромно 40-килограмово куче.
 

— Chris Evans (@ChrisEvans)
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР