Софи споделя още, че не може да се нарадва на

...
Софи споделя още, че не може да се нарадва на
Коментари Харесай

Още Никой Не Знае! Ето Какво Се Случва Със Софка И Гринго След Пускането Му От Затвора!

Софи споделя още, че не може да се нарадва на Гринго. Двамата се държат като „ млади гаджета “ и не могат да се осъзнаят, че свободата към този момент е реалност и няма какво да ги раздели. Гринго желал да излезе по-рано от пандиза, само че изгубили документите му и по тази причина съумял да излезе едвам този месец. Сега двамата влюбени са неразделни и Гринго съпровожда Софка на всичките й участия.

Ромската перла и нейният обичан приготвят и обилна женитба. Те към този момент са определили датата на събитието, само че я пазят в загадка от суеверия. До края на годината Софка и Гринго публично ще са семейство. Певицата към този момент е избрала и сватбената си рокля.

„ От две години сме сгодени. Предложи ми в Германия, а аз доста си вардя пръстена, с цел да не го изгубя. Все отново ми е от обичания човек и доста, доста не го демонстрирам “, разкрива Софка, която към момента не може да повярва, че нейният обичан е до нея.

Ромската перла и Гринго са на всички места дружно и приготвят сватбата си. А след нея двамата влюбени ще работят и за общ правоприемник.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР