Софи Партик живее на райския остров Бали в Индонезия, където,

...
Софи Партик живее на райския остров Бали в Индонезия, където,
Коментари Харесай

Софи решила да не пие вода цяла година, а само сок. Ето как изглежда днес:

Софи Партик живее на райския остров Бали в Индонезия, където, като че ли наподобява, че човек от раждането би трябвало да наподобява и да се усеща съвършено. Но не. През по-голямата част от живота си Софи имала проблематична кожа, проблеми с косата, непрекъснато отичане.

Един ден тя решила да промени диетата си. Това помогнало.

Вместо вода

Софи дълго време търси метод да понижи подпухналостта, ходила е на разнообразни лекари, направила е доста проучвания, само че безрезултатно. Изследванията показвали положителни резултати, лекарите упорствали. че всичко с тялото на дамата е наред, че е в чудесно положение. Подпухването обаче останало.

 Софи

Един ден инструктор по йога я посъветвал да понижи приема на вода и да я размени с елементарни сокове и кокосова вода. Софи решила да опита и останала без вода цяла година.

Това донесло резултати, които дамата не съумяла да реализира в продължение на доста години. Разбира се, фамилията й в началото приело тази вест с неприязън, тъй като диетолозите по света упорстват, че водата е основата на живота. Когато обаче видели резултатите от диетата, сравнявайки няколко фотоси преди и след, малко се успокоиха.

Подобрението

 жена-промяна

Промените почнали да настъпват в границите на няколко месеца. И първото нещо, което Софи видяла, било, че ужасните кръгове под очите й изчезнали. По едно време лекарите не я съветвали нищо друго с изключение на интервенция. Софи, несъмнено, отказала.

Заменяйки водата със сок, тя въобще не съжалява. След няколко месеца освен подуването изчезнало. Състоянието на кожата и косата доста се подобрило, фините бръчки се изгладили, кожата станала доста по-еластична и тонизирана. Сега тя като че ли блестиотвътре.

 жена не пие вода

Това виждат всички нейни другари. Косата спря да пада, Софи към този момент не си спомня за авитаминозата отвън сезона.

Всичко, което тя прави, е да употребява „ живителната “ влага на плодовете и кокосовите орехи. Треньорите и майсторите по бодибилдинг назовават ​​този метод изсушаване, когато тялото се лишава от приема на вода, с който е привикнало, и с течение на времето отстранява непотребната вода от тялото.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР