Софи Маринова все пак е разделена с Гринго, колкото и

...
Софи Маринова все пак е разделена с Гринго, колкото и
Коментари Харесай

София Маринова пак изгони Гринго

Софи Маринова въпреки всичко е разграничена с Гринго, колкото и да отхвърля пред медиите, твърди Hotnews.bg. Бившият охранител не е засичан в нейната компания от близо месец, а певицата обикаля по участия и купони в компанията на сина си или сътрудници.

Допреди четири седмици Гринго бе неизменима част от антуража на Софка, без значение дали тя пътува по работа или за наслаждение, само че напоследък от него няма и диря. Бившият охранител липсваше както на купона за рождения ден на Лоренцо, който Софка провежда, по този начин и на юбилея на нейна колежка предходната седмица. Нещо повече – той към този момент не харесва нито една фотография в Инстаграма на някогашната си жена, макар че към момента я следва, очевидно с цел да не притегля медийното любознание.

Колеги на Маринова са уверени, че макар следващия раздор сред двамата, ромката рано или късно още веднъж ще прибере Гринго, който има тежка ръка. Припомняме, че при започване на август се появи информация, че певицата тичала до столично РПУ, където по неотложност говорила с дежурен служител на реда. Според изказванията Софка упорствала за ограничаваща заповед против Гринго, който ѝ протегнал ръка за следващ път.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР