Софи Маринова вече е Давидова. Певицата е приела фамилията мъжа

...
Софи Маринова вече е Давидова. Певицата е приела фамилията мъжа
Коментари Харесай

Софи Маринова вече е Давидова

 Софи Маринова към този момент е Давидова. Певицата е приела семейството мъжа си Тодор Давидов и към този момент попада с новото си име във всички публични документи.

" Направих го, с цел да го развеселявам. Той искаше по този начин. Аз мъчно привиквам с мисълта, че към този момент съм омъжена. Но ние е доста добре дружно ", споделя ромската перла.

Въпреки новата смяна Софка ще продължи да се показва като Маринова по време на своите участия. Малко хора знаят, че Маринова е нейното презиме. Тя се разделила дефинитивно с семейството Каменова. Така публично се изписва към този момент Софи Маринова Давидова, оповестява " България Днес ".

" Добре ми става, като го чуя това име, седи ми ", безапелационна е Софка. Ромската перла разкри, че графикът й за цялото лято е напълнен. Така меденият месец се отсрочва. Двамата възнамерявали да заминат за чужбина или да си почиват най-малко един месец на родното Черноморие. Засега това няма по какъв начин да се случи. Софка не желала да анулира участия, тъй като хонорарите й са главен доход за фамилията. Така госпожа Давидова ще работи неуморно, а обичаният Гринго ще я съпровожда по време на всичките й участия. Преди ден в предаването " На кафе " обичаният й мъж показа, че двамата неуморно работят за бебе.

" Работим, всеки ден работим, само че когато стане ", отсече Гринго.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР