Софи Маринова вдигнала чутовен скандал на Фънки след края на

...
Софи Маринова вдигнала чутовен скандал на Фънки след края на
Коментари Харесай

Чутовен скандал в „Капките”! Софка бясна на Фънки

Софи Маринова вдигнала всеизвестен скандал на Фънки след края на последното си присъединяване в „ Като две капки вода ”. Ромската перла не издържала и избухнала против рокаджията поради фаворизирането му на сътрудника й Константин, научи HotArena .

В предаването в понеделник ясно се видя, че фолк певицата се е разфучала и не стопира да подрежда Фънки, който за следващ път я поряза с оценките си, въпреки Софи да постави големи усилия в последните епизоди на шоуто.

Миналата седмица тя влезе в кожата на Васил Найденов, а тази на „ Джипси кингс ”, само че по този начин и не получи висока оценка от него.

„ Каквото и да направи Коцето получава единствено високи оценки от Фънки. Деветки и десетки. Симпатични са ми и двамата, само че не може по този начин да се прави. Прецакват се останалите участници! На всевъзможни езици пях, постарах се, само че високи оценки не получих ”, викала още Маринова.

На живите излъчвания и феновете можеха да видят, че Софи нито един път не се усмихна при раздаването на оценките на жури и участници. И макар че дотогава сдържаше яда си, в този момент се видя какъв брой е разочарована в реалност.

Свидетели на абсурда станали и хора от екипа, които на вятъра опитвали да успокоят вбесената изпълнителка. Факт е, че поради шоуто Софи и Коцето скапаха и персоналните си връзки.

Певицата е спряла да върви на афтърпартитата в неговия клуб, а той спря да я кани на участия там. Поведението на Коцето му завоюва и публично неодобрение изключително след подигравателния метод, по който извърши облика на националната певица Бинка Добрева.

Въпреки рецензиите към него, Фънки му стана на крайници и му ръкопляска, потвърждавайки, че бил популярен.
Поведението на Фънки изнерви даже Катя от дует „ Ритон ”. В обществените мрежи тя разгласява коментар, с който ясно и тъкмо изрази негодуванието си.

„ Софи Маринова е доста добра в „ Капките ”. Като чувам Фънки какви ги наговори, единствено и единствено да завоюва Коцето... Ужас ”, написа още ритонката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР