Софи Маринова умори гаджето си Гринго от секс! Това стана

...
Софи Маринова умори гаджето си Гринго от секс! Това стана
Коментари Харесай

Софи Маринова не спира да глези Гринго, побърква го от секс

Софи Маринова умори гаджето си Гринго от секс! Това стана ясно от присъединяване на ромската гласовита изпълнителка в столична дискотека в понеделник вечерта. По време на едно от осъществяванията си Софито в детайли изясни по какъв начин обичаният й не е с нея, тъй като го е уморила от любовни осъществявания в леглото.

Спокойно... Гринго въпреки всичко е жив и здрав. Просто двамата с чалгарката се отдават на плевел полов маратон и мачото си остава у дома да почива, до момента в който Маринова заработва с микрофон в ръка. Откакто Тодор Давидов беше пуснат от пандиза, двамата си наваксват с интимните милувки и не пропущат опция да намачкат чаршафите. Самата Софка не се свени да споделя, че с приятеля си постоянно вършат секс. И загатва, че работят за бебе, защото синът й Лоренцо желае да има братче или сестриче.

След следващото си жежко осъществяване Гринго преценя, че няма да върви в дискотеката с обичаната си жена, а ще остане да си почива. Това е изненадващо, тъй като някогашният пандизчия зорко следи Софка, защото от началото на връзката им я ревнува. И не желае в нощните заведения да я закачат инцидентни мъже. Затова и броени дни откакто беше пуснат от зандана, стартира с обиколката си в Студентски град.

Сега даже и фенове на Софито останаха сюрпризирани, че е сама. Софка му отпусна края и направи запаметяващо се шоу. Доста поразголената й рокля даде благоприятни условия на жадните мъжки очи да видят новата й татуировка - името на Гринго, оградено с алена целувка. Преди седмици Маринова загатна, че е увековечила обичания си мъж върху тялото си, само че в този момент за пръв път обществено сподели рисунката.

Погледи повлече и големият й бюст, та чалга феновете се запитаха дали Софи не си е нараснала гърдите. Оказа се, че промяна не е правена, просто роклята е основала симпатична заблуда.

" Имали сме сложни моменти с Гринго, знаете за перипетиите във връзката ни и няма да излъжа, в случай че кажа, че съм мислила да го зарежа. През ноември стават 3 година от началото на връзката ни, най-трудно ни беше, когато беше в пандиза. Имали сме и други проблеми в връзките си, само че това беше най-трудното. Но той излезе и любовта ни просъществува ", разяснява неотдавна пред " България Днес " Маринова.

Любовна татуировка, обвързвана с обичаната жена, си направи и Гринго. Мускулестият мачо вмъкна името на обичаната си в диаграма за пулс, като буквата " ф " от Софи е под формата на сърце.

След като Гринго излезе от пандиза след 10-месечен престой, ромската хала не стопира да го глези. Припомняме, че в края на септември предходната година Тодор бе арестуван в обвиняване за рекет и опасност за ликвидиране на айтоския предприемач Асен Атанасов. Възлюбеният на Софи и негов съизвършител го изнудвали за 50 бона. Според клюки Гринго подхванал този рисков ход, с цел да отърве Софка от борчове. Затова след излизането му от зандана ромският славей прави всичко допустимо той да се усеща повече от добре.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР