Софи Маринова спечели приза “Певица на годината на 6-ото издание

...
Софи Маринова спечели приза “Певица на годината на 6-ото издание
Коментари Харесай

Софка стана певица на годината

Софи Маринова завоюва наградата “Певица на годината ” на 6-ото издание на  VIP Awards 2023. Церемонията се организира през седмицата в първокласно столично заведение, където участваха доста известни лица от разнообразни сфери на живота.

Софи Маринова обра овациите на публиката с необятна усмивка и атрактивен бляскав тоалет в златни пайети, напълно съгласуван с дрескода на събитието. Гласовитата певица се качи на сцената, с цел да изпее онлайн златните си шлагери и типично в собствен жанр трансформира празненството в същински ваучър.



“Благодаря за прелестната премия! ” – поздрави обичаната фолк звезда и изпрати своите сърдечни благопожелания към всички, присъстващи на събитието и към организаторката Ива Атанасова.

За “Най-продуктивен актьор ” беше отличена певицата Диона, която не можа да пристигна на церемонията откакто ден по-рано бе арестувана за шофиране след приложимост на опиати.

За “Музикален кумир ” на годината беше отличена фолк звездата Анелия, която също беше заложила на грациозен черен костюм. “След 20 години на сцената аз постоянно се вълнувам, вълнувам се и в този момент да получа тази премия ”, сподели певицата от сцената.

Колежката й Теди Александрова беше отличена за “Клубен шлагер на годината ” и “Принос за лично творчество ”. Тя също зарадва почитателите на фолка с осъществяване онлайн на сцената на клуба и притегли вниманието с дългата си руса коса, стигаща съвсем до коленете ѝ.

За “Най-добър реализатор онлайн ” и “Кючек на годината ” беше отличена още една фолк звезда – Роксана, която също се включи в музикалната стратегия със свое осъществяване.

Хитовата млада певица Тита, която закупи голяма известност с поп частите си, само че в последно време прави и попфолк планове, получи премия за “Колаборация на годината ”.

Изгряващата фолк звезда Малена пък получи отличие за “Най-скандална ария на годината ” и също се качи на сцената, с изключение на да вземе премията и да изпее свои шлагери.

Наградата за музикално трио на годината отиде при Антонио, Азис и Галена. Антонио, който присъстваше на церемонията, получи премията и не пропусна да поздрави гостите с още попфолк шлагери.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР