Софи Маринова си взе всичко от Гринго след развода. Певицата

...
Софи Маринова си взе всичко от Гринго след развода. Певицата
Коментари Харесай

Софка си взе всичко от Гринго след развода

Софи Маринова си взе всичко от Гринго след развода. Певицата не остави и стотинка на някогашния си мъж, с който съумя да изкара едвам три месеца, преди да го напусне, оповестява "България през днешния ден ".

Изпълнителката взела всички дарове, които е правила на мачото, както и сватбените блага. Дори дребните животни дарени от кумовете Павел и Преслава — теленце, агънце и яренце, били взети от певицата и оставени в дома ѝ в Етрополе.

След развода Софи настояла животните да останат при нея, защото се привързала към тях. Още през цялото време Гринго желал да ги заколят, само че изпълнителката била твърдо срещу и с часове го разубеждавала. Към днешна дата тя към този момент няма да се тревожи дали ще станат на кебап.

Софи настояла още Гринго да ѝ върне всички скъпи дарове. Мачото се изнесъл от жилището им в София и къщата в Етрополе и се върнал в бащиния си дом в Айтос.

По време на цялата им връзка Софи го устояваше като даже му даваше джобни пари, които той профукваше. Бившият пандизчия съумя да задържи единствено колата си — мерцедес за 150 бона.

За автомобила двойката се скарала в съда, защото Гринго дълги години събирал пари за скъпото возило. И в последна сметка Софи била тази, която блъснала едно солидно рамо, с цел да може мъжът ѝ да си я вземе.

Но защото колата е на името на мачото той съумял да я задържи.

След развода Гринго на никое място не се демонстрира и се е скрил в дома си в Айтос до момента в който всичко отмине. Както е известно той и Софка се разведоха след три месеца брак.

Твърди се, че причина за това е лютият темперамент на айтозлията. Той редовно тормозел Маринова, а преди няколко седмици един от свадите им прераснал в побой, при който певицата приключила със счупена ръка.

Ден по-късно Маринова подала молба за бракоразвод в съда в Етрополе. "Да, разведени сме ", бил късият коментар на певицата по тематиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР