Софи Маринова сбъдна още една своя мечта. Ромската перла записа

...
Софи Маринова сбъдна още една своя мечта. Ромската перла записа
Коментари Харесай

Софка прави майка си звезда, двете записаха дует

Софи Маринова сбъдна още една своя фантазия. Ромската перла записа дует с най-важния човек в живота си - майка си.

Изпълнителката от години желае с родителката й да застанат един до друг и да пеят. И не щеш ли най-сетне това се случва.
Мама Мара и Софчето безусловно взривяват с новия си шлагер. За да е още по-силно посланието, клипът към парчето е сниман пред родната къща на Маринова в Етрополе.

Във видеото присъединяване взима и бащата на Софи - Марин, а ефективно се изявяват и всички комшии на Маринова от махалата. Единствено липсват другите двама обичани мъже на певицата - брачният партньор й Гринго и синът й Лоренцо. Софка е с бяла рокля, а останалите към къщата вършат същинско джамбуре. Всички не стопират да друсат кючек и да танцуват под ритмичните звуци на музикантите. Таткото на ромската перла се е барнал с грациозен костюм и непрекъснато се кълчи и пляска, до момента в който дъщеря му вие глас на улицата.

" Записах най-милия дует в живота си с моята майчица. Правила съм доста песни, снимала съм доста клипове, само че в никакъв случай не съм била толкоз щастлива и прочувствена на мой план. Тази ария ще остане в сърцето ми вечно, тъй като вътре пея с моята майка, а татко ми взе участие във видеото ", разкрива Софка, която още пази в загадка по какъв начин ще се споделя дуетната й ария с майка й, писа " България Днес ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР