Софи Маринова прогресивно оплешивява и скоро ще се сдоби с

...
Софи Маринова прогресивно оплешивява и скоро ще се сдоби с
Коментари Харесай

УЖАС! Софка оплешивява, ромската перла едва скрива белите петна по главата си

Софи Маринова прогресивно оплешивява и скоро ще се снабди с прическата на обичания си Тодор Давидов – Гринго, а точно подстрижка първи номер.  Ромската перла има огромни бели петна без коса по главата си, които най-вероятно се дължат на непрекъснатите екстеншъни, които си поставя, видя HotArena.

Въпреки че изпълнителката не залага на екстравагантни прически, не сменя цвета на косата си и от години залага на черния цвят, като се стопира на права коса или на къдрици, вредите са забележими. Прическата й не е сложна за поддържане, само че очевидно генетично участничката от „ Като две капки вода ” е предразположена към окапване на кичурите космена завивка. Софи Маринова през ден посещава първокласен фризьорски салон в София, където залага на най-хубавите артикули, качествена багра за коса и лак, само че все пак косата й пада на парцали.

Големи сектори от главата на ромката лъщят, заради съществено разреденото окосмение или неналичието на такова. Подобни провали за косата и скалпа най-вероятно се дължат на дългите години носене на екстеншъни, разкриват коафьори. Няма по какъв начин да се избегне, когато прекомерно постоянно се прибягва до слагането на изкуствени кичури. Единствено може да се скрие с перука, както правеше Наоми Кембъл преди години.

Софи от години страдала от сериозен косопад, издават от обкръжението й, само че пък не желала да се подстриже късо или да се лиши от дългите изкуствени кичури.   Въпреки, че от няколко години екстеншъните не са съвременни, 42-годишната певица продължавала мазохистично да кара фризьора си да й поставя удълженията. Това още повече спомагало за оплешивяването на Софка.

Доскоро звездата успяваше да прикрие с подобаващи прически прозиращото си теме , само че към този момент всички виждат, че фолкаджийката е с бели петна по главата, и то при започване на темето си. Кожата на главата й ясно се вижда под редките косъмчета, които са й останали, и с времето казусът става все по-голям. Нехайната циганка обаче не взимала на съществено казуса и лековато махала с ръка.

„ Няма да живеем 100 години, бе, к’во да ти кажа. Майка вика: „ К’вот си `апнеш, поживееш и си сложиш на оная работа, това ще ти остане от живота ”, декларира в типичния си жанр Софка и никак не се безпокои за казуса, до момента в който коафьорите на „ Като две капки вода ” се трудели над все по-оредяващата й грива, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР