Софи Маринова прави всичко възможно, за да възстанови напълно предишния

...
Софи Маринова прави всичко възможно, за да възстанови напълно предишния
Коментари Харесай

Софи Маринова забрави Гринго

Софи Маринова прави всичко допустимо, с цел да възвърне изцяло предходния си метод на живот, с цел да не се срине душевен след скорошния бракоразвод с Гринго.

Въпреки че през последните пет месеца тя първо подвигна обилна женитба с айтозлията, а скоро по-късно се разведе с него, фолкпевицата не пада духом и не се оставя страстите да я надвият. Вместо това съвсем непрекъснато е на участия.

При един от скорошните си работни задължения в хитов нощен клуб пък, Софка се натъкнала на положителния си сътрудник и другар Тони Стораро. Още щом се засекли, двамата се прегърнали обилно за наслада на всички в близост.

Снимката на ромската перла със Стораро, несъмнено, притегли като магнит мненията на феновете й. Един от тях даже я предизвиква да не се трансформира в никакъв случай със следното обръщение:

"Софчето, ти си доста занимателен и благ човек, печелиш хората с естественото си държане и си тежиш на мястото като огромна певица! Да си жива и здрава! "

Припомняме, че причина за раздялата на Софи Маринова и Гринго е систематичният физически тормоз, който Тодор Давидов е нанасял на певицата. Правел го обаче, не от ревнивост, както мнозина незабавно побързаха да предположат, а поради отвод на Софка да му дава пари за хазарт, написа Шоу Блиц.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР