Софи Маринова прави всичко възможно, за да възстанови напълно предишния

...
Софи Маринова прави всичко възможно, за да възстанови напълно предишния
Коментари Харесай

Софи Маринова забрави Гринго: Вече гушка колега СНИМКА

Софи Маринова прави всичко допустимо, с цел да възвърне изцяло предходния си метод на живот, с цел да не се срине душевен след скорошния бракоразвод с Гринго, написа Шоу.

Въпреки че през последните пет месеца тя първо подвигна обилна женитба с айтозлията, а скоро по-късно се разведе с него, фолкпевицата не пада духом и не се оставя страстите да я надвият. Вместо това съвсем непрекъснато е на участия.

При един от скорошните си работни задължения в хитов нощен клуб пък, Софка се натъкнала на положителния си сътрудник и другар Тони Стораро. Още щом се засекли, двамата се прегърнали обилно за наслада на всички в близост.



Снимката на ромската перла със Стораро, несъмнено, притегли като магнит мненията на феновете й. Един от тях даже я предизвиква да не се трансформира в никакъв случай със следното обръщение:

" Софчето, ти си доста занимателен и благ човек, печелиш хората с естественото си държане и си тежиш на мястото като огромна певица! Да си жива и здрава! "



Припомняме, че причина за раздялата на Софи Маринова и Гринго е систематичният физически тормоз, който Тодор Давидов е нанасял на певицата. Правел го обаче, не от ревнивост, както мнозина незабавно побързаха да предположат, а поради отвод на Софка да му дава пари за хазар.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР