Софи Маринова отново е без мъж. Тодор Давидов, по-известен като

...
Софи Маринова отново е без мъж. Тодор Давидов, по-известен като
Коментари Харесай

Гринго изрита Софка, намери си нов банкомат

Софи Маринова още веднъж е без мъж. Тодор Давидов, по-известен като Гринго, я е зарязал поради богата бизнесдама, научи „ Уикенд “. Бабаитът се залюбил с новата си жена преди към месец, само че към момента я крие. Софи Маринова също не е оповестила публично раздялата си с мускулестия ром.

В момента певицата ближе любовни рани на Малдивите, където е в компанията на сина си Лоренцо и на сътрудниците си Преслава и Константин. От видеата и фотосите, оповестени в обществените мрежи, си проличава, че Софи си прекарва добре и е въпрос на време да не помни Гринго. Тодор пък бил удовлетворен, че новата му половинка е заможна и има нов банкомат в нейно лице.

Гринго и Софи са се разделили дефинитивно след третото чупене на ръката на певицата. За първи път Софка се появи със счупена ръка през 2019-а, единствено 5 месеца след обилната женитба, която двамата с Гринго подвигнаха. Тогава изпълнителката съобщи, че мъжът й редовно й посягал и двамата се разведоха по взаимно единодушия в съда в Етрополе. Няколко месеца по-късно Софи елементарни на обичания си и двамата още веднъж заживяха дружно. Последва втори побой и премазана ръка, като ромката още веднъж елементарни на насилника и се събраха. Последва и трети побой, който се оказа финален, писа Уикенд.

Припомняме, че Гринго „ изцица “ Софка с десетки хиляди левове, коли и материални придобивки. Заради Ковид-19 изпълнителите сега не се радват на особени доходи и съобразителния хулиган се е ориентирал в точния момент. Предстои да забележим какъв брой време ще се задържи Гринго с актуалната си жена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР