Софи Маринова никога не е крила, че е амбициозна майка

...
Софи Маринова никога не е крила, че е амбициозна майка
Коментари Харесай

Софи Маринова Пробутва Лоренцо В Телевизията

Софи Маринова в никакъв случай не е крила, че е амбициозна майка и че се надява синът й Лоренцо да я надмине освен от интелектуална позиция, само че и в професионалната сфера. Ето за какво гласовитата изпълнителката решила да запише момчето на кастингите за най-успешния музикален формат у нас „ Гласът на България ”. Петият сезон на предаването започва при започване на 2018 година по bTV.

Лоренцо към този момент не един път е показал музикалната си заложба, като даже може да се похвали с първото си независимо парче – „ В офанзива ”. В него той разчита само на личните си качества и даже отрязал мераците на майка си да се включи най-малко тук-там в парчето.

Сега Софи се надявала, че Лоренцо ще успее да впечатли и журито на „ Гласът на България ” 5 и ще бъде определен от някого от менторите в тима му, написа „България днес“. Миналогодишното присъединяване на щерката на Глория – Симона Загорова, донесе на младата певица единствено позитиви и й оказа помощ още повече в професионалното й развиване.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР