Софи Маринова не само заличава Гринго от живота си, но

...
Софи Маринова не само заличава Гринго от живота си, но
Коментари Харесай

Софи Маринова заличава Гринго отвсякъде

Софи Маринова освен заличава Гринго от живота си, само че и от тялото си. Певицата е решила да изтрие изцяло общото им минало, в това число и татуировките, които си направиха, написа "България през днешния ден ".

Двамата си направиха любовни татуси малко след излизането на Тодор Давидов от затвор, с цел да потвърдят любовта си един към различен. Софи изписа името на обичания си върху себе си, с цел да потвърди какъв брой го обича.



Гринго от своя страна татуира името на половинката си във формата на диаграма с пулс, а буквата "ф " оформи като сърце.



Близки на Софи споделят, че тя не желае да си спомня за късия брак с него. Най-добрите ѝ приятелки били наясно с сложните връзки в фамилията, както и със свадите посред ми.

"Тя би трябвало да реши дали да приказва за това и да разкрие дали Гринго е повода за счупената ѝ ръка ", споделят нейни близки. Хората от обкръжението на Софи са уверени, че точно мачото стои зад случая и късата прическа, с която в последно време виждаме певицата.

На Маринова ѝ се наложило да си отреже косата след доста пикантен скандал с обичания.

Краткият брак сред двамата се оказа цялостен неуспех. Софи сама оповести, че е разведена.

Певицата подала молба за бракоразвод единствено ден откакто Гринго ѝ счупил ръката. След излизането си от пандиза, айтозлията получи куп дарове от обичаната си.

Тя заплати скъпата женитба, която спретната с над 400 посетители, помогнала му за колата и за други придобивки. Затова и настояла да се разделят безшумно и добродушно, без финансови искания от негова страна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР