Софи Маринова напуска риалити шоуто "Като две капки вода" след

...
Софи Маринова напуска риалити шоуто "Като две капки вода" след
Коментари Харесай

Софка напуска "Капките" след заплахи от Гринго

Софи Маринова напуща риалити шоуто "Като две капки вода " след закани от гаджето й Тодор Давидов – Гринго, който сега е в пандиза, написа "Галерия ".

По информация на изданието ромската перла ще си тръгне малко преди финала на предаването – когато приятелят й ще излезе на независимост.

Гринго бил изрично срещу Софка да взе участие в телевизионни риалитита, където да я гледат и да се забавлява с други мъже. 32-годишният обичан на Маринова я ревнувал даже от водещите на "Капките " и непрекъснато я заплашвал с цел да напусне предаването.

Изпълнителката на "Стари рани " обаче се възползвала от ареста на гаджето си, спокойна, че до момента в който е зад решетките - няма по какъв начин да я накаже.

Уви, тези дни стана ясно, че Гринго ще бъде освободен предварително, откакто се е споразумя с прокуратурата. Давидов се призна за отговорен за рекета на айтоския предприемач и по този начин присъдата му бе понижена на 10 месеца затвор, част от които той към този момент е излежал.

Очаква се Гринго да бъде на независимост в средата на май месец – единствено няколко седмици преди финала на "Капките ". Така макар фурора, който Маринова провокира с присъединяване си и прогнозите за победа, на ромската звезда ще й се наложи да напусне шоуто.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР