Софи Маринова, която спечели първа победа в този сезон на

...
Софи Маринова, която спечели първа победа в този сезон на
Коментари Харесай

Лили Иванова благодари на Софи Маринова

Софи Маринова, която завоюва първа победа в този сезон на " Като две капки вода ", имитирайки Лили Иванова, очевидно е трогнала с осъществяването си примата на българската сцена. Ромската перла сподели в предаването, че примата на българската сцена е неин идол и в колата си слуша единствено нейни песни. Тя не криеше вълнението си, че ще извършва тъкмо нейната ария " Скитница " и постоянно се просълзяваше, до момента в който приказва.



" Не ми доближават думи, с които да изкажа голямата си признателност към великата Лили Иванова за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR. Това не съм си го представяла да ми се случи в никакъв случай. Толкова доста дарове ми е изпратила, че ме остави без мирис от неспокойствие. Разговаряхме по телефона и тя ми показа, че моята реплика ѝ е харесала най-вече от всички до момента. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша тъкмо какъв брой се вълнувам от всичко това, доста мъчно. Но вие знаете, че моята мощ не е в думите. Аз изживявам страстите. А тази страст несъмнено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е и ще си остане моят максимален кумир!

Благодаря от цялото си сърце на всички, забъркани в това премеждие, наречено „ Като две капки вода “, тъй като вие сте повода да сбъдна фантазията си и да се докосна до Лили Иванова тъкмо по този необикновен метод.
Мечтайте, другари! И най-смелите фантазии се сбъдват! ", написа Софи Маринова във Фейсбук.
Снимка: Фейсбук  Лили Иванова благодари на Софи Маринова





Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР