Софи Маринова категорично отрича слуховете, че била вадила ограничителна заповед

...
Софи Маринова категорично отрича слуховете, че била вадила ограничителна заповед
Коментари Харесай

Софка ПРОГОВОРИ: Не съм вадила ограничителна заповед! С Гринго сме заедно и му готвя подарък

Софи Маринова изрично отхвърля слуховете, че била вадила ограничаваща заповед против Гринго! „ Няма такова нещо, дружно сме си! “, отсече ромската перла.

Зли и зле осведомени езици гръмнаха през уикенда, че изпълнителката на „ Бурята в сърцето ми “ тичала до столично РПУ, където по неотложност говорила с дежурен служител на реда. Според изказванията Софка упорствала за ограничаваща заповед против Гринго , който сякаш й протегнал ръка.

Пред „ България Днес “ Софка отхвърли всичко и съобщи, че с Гринго са си в естествени връзки, няма разправии и проблеми. Нещо повече - неотдавна той отпразнува ЧРД, само че Софка към момента се чуди какво да му вземе, тъй като желае да направи огромен подарък на обичания си, призна тя.

Софка и Гринго през годините постоянно ту се разделяха, ту се събираха. Сключиха формален брак предходната година, само че едвам след няколко месеца Софка подаде документи за бракоразвод в Етрополе по взаимно единодушие. Тогава се заприказва, че причина за края сред тях е тежкият темперамент на Гринго.

В паметно тв изявление Софка изясни, той че той стига до крайности и й протяга ръка. На 35-ия рожден ден на Преслава тя се появи с гипсирана ръка, което в допълнение ускори слуховете, че се случва нещо неправилно. И внезапно два месеца след подаването на документите за бракоразвод Софка откри метод да елементарни на Гринго.

„ Всяко семейство се кара, очевидно и ние сме били в подобен по-изнервен интервал. 3аедно сме, обичаме се “, разгласи тя в интернет и с това даде да се разбере, че прибира Гринго назад под крилото си.

Гринго прекара известно време зад решетките, откакто бе задържан и се призна за отговорен в обвинявания за рекет над айтоски предприемач. Той и негов приятел го заплашили с ликвидиране на него и фамилията му, в случай че не им даде 50 хиляди лв. в брой. Гринго бе наказан на 10 месеца затвор и санкция от 5 хиляди лв..
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР