Софи Маринова иска бебе от Дядо Коледа. Певицата си пожела

...
Софи Маринова иска бебе от Дядо Коледа. Певицата си пожела
Коментари Харесай

Софка чака бебе от Дядо Коледа

Софи Маринова желае бебе от Дядо Коледа. Певицата си пожела по празниците най-сетне да успее да стане майка и да забременее.

Изпълнителката и обичаният й Гринго отдавна вършат опити за деца, само че към този момент несполучливи. Те желаят да имат правоприемник, само че всичките им опити досега удрят на камък, написа „ България днес”.

„ Надявам се да се случи коледно знамение и да забременея”–пожела си си Софка. „ Щяхме да подвигаме женитба, само че ще я отложим. Първо желаеме с Гринго да имаме бебе. След това ще мислим за брак”, прибавя певицата.

Изпълнителката ще чества най-големия християнски празник със фамилията на Гринго. Те ще прекарат няколко дни в Бургас по Коледа, а с нея ще бъде и синът й Лоренцо.
Нова година изпълнителката възнамерява да прекара на работа и към този момент има декларирано присъединяване, а хонорарът е повече от добър.

„ Винаги работя по Нова година. Както се споделя, ден година храни”, безапелационна е Софка.

Ромската перла ще се вихри в кухнята около празниците. Софи обича да готви и ще направи на обичаните си хора баница и пържоли.

„ На Бъдни вечер ще имаме постна софра, както повелява традицията. Но мине ли среднощ почваме да нагъваме месо. Отваряме хладилника и почваме да ядем всичко”, призна Софи.

Певицата с необикновен глас е подготвила дарове за цялата рода. Най-трудно й било за Гринго и Лоренцо.

„ През декември непрекъснато си вършим дарове. На Лоренцо му взехме телефон и други джаджи. Той си ги желае.

За рождения ми ден Гринго ме изненада с невероятни златни обеци. Не знам какво да чакам за Коледа от него”, признава още Маринова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР