Софи Маринова и Гринго вдигнаха обещаната грандиозна сватба, след като

...
Софи Маринова и Гринго вдигнаха обещаната грандиозна сватба, след като
Коментари Харесай

Сватбата на Софка като бебешко парти

Софи Маринова и Гринго подвигнаха обещаната грандиозна женитба, откакто през февруари подписаха гражданския си брак на скромна гала в центъра на София. Този път гостите бяха многочислени, а купонът бе решен в синьо и бяло и малко подсещаше на бебешко празненство.



Част от гостите взеха украсата за явен знак, че двамата младоженци ще работят интензивно за общ правоприемник, освен това момче. Софи към този момент има едно момче-Лоренцо, който за празника се бе барнал в бял костюм.



Майка му бе в рокля на София Борисова в бяло със сини приложения, а в звук с нея бе и смокингът на Гринго със сини ревери. Кумата Преслава не изневери на стила си и се появи в секси черна рокля и на обувки с висок ток.





Както прилича на същинско огън момиче обаче, колежката им Камелия изневери на главните цветове и се появи в червен костюм с панталон и голям букет.



Още при започване на година Софи разгласи, че ще дружно с мъжа си и кумовете ще пусне бели гълъби в небето като знак на своето благополучие и извърши обещанието си. Четиримата дойдоха на тържеството с голяма лимузина, а преди този момент Софи се отдаде на професионалните грижи на гримьорите Мис Бони и Джулия Ангелова.



Церемонията съблюдава всички ритуали и стартира с взимането на булката от дама й под съпровода на цигански оркестър и буйно хоро. Не липсваше захранката с пита и глътката вино, направено от бащата на булката Марин. Преслава първа се провикна: „ Горчиво” под съпровода на музика от операта „ Травиата” на Верди. Майката на булката Мария със сълзи на си пожела внуче, само че изиска момиченце.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР