Софи Маринова и Гринго са неразделни, след като за пореден

...
Софи Маринова и Гринго са неразделни, след като за пореден
Коментари Харесай

Софи и Гринго неразделни след драмата

Софи Маринова и Гринго са неразделни, откакто за следващ път пребориха рецесия в връзките си. Гласовитата циганка и мъжът й се събраха през ноември и непосредствено честваха годишнина от любовта си в компанията на Преслава, мъжът й Павел и щерка им Паола.

Новината изненада всички, защото по-рано Софи показа при своя медийна изява, че „ май няма да може да има мъж и семейство ”, тъй като се е посветила на музиката. Освен това непрекъснато пътува по участия. Певицата установи, че това е животът й – песните, почитателите, сцената, и несъмнено, акцентира, че се усеща щастлива и признателна. Тези самопризнания Софи направи при започване на ноември, а в края на същия месец чества годишнина с Гринго. На 5 декември пък Софи означи рождения си ден, отново в компанията на мъжа си. Гринго и синът на певицата – Лоренцо, който е от предходен брак, изненадаха рожденичката с торта на нейно присъединяване. След това Софи, Гринго и Лоренцо честваха с Преслава и обичаният й Павел в хотел край Сливен.

За тазгодишната раздяла на Софи и Гринго се заприказва още през лятото, откакто Софи се появи с гипсирана ръка на присъединяване. Тогава гласовитата ромка отхвърли Гринго да я е удрял, въпреки в гилдията да са наясно, че просто се пробва да прикрие случая, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР