Софи Маринова е бясна от поредната изцепка на единствения си

...
Софи Маринова е бясна от поредната изцепка на единствения си
Коментари Харесай

Софи Маринова бясна: Ако не спреш с гафовете, връткам ти кранчето!

Софи Маринова е гневна от следващата изцепка на единствения си наследник

Ромската перла не била на себе си, че Лоренцо още веднъж сгазил закона. Той бе задържан за владеене на кокаин и канабис.

Синът й има освен проблеми със закона, само че и проблеми с дрогата. Софка го настанила във варненска клиника да се лекува, само че той доста скоро избягал оттова.

Певицата потрошила един вагон пари, с цел да го избавя от пандиза, на няколко пъти платила гаранциите му, само че най-после вдигнала ръце.

Въпреки увещанията на Лоренцо, че и този път ареста му е режисура, както когато го заловиха да транспортира мигранти, звездата към този момент не му вярвала. Тя била не на себе си, че той срами семейството им и то в този тежък миг, когато тя загуби обичания си баща.

„ Край, една стотинка към този момент няма да видиш! Не спираш ли с нелепостите, спирам ти кранчето и ще вървиш да работиш като всички останали хора. Само още една неверна стъпка и повече от мен пари няма да видиш до края на живота ми “, пенела се от гняв Софи Маринова.

За наставление тя му взела и ключовете от тузарската кола, която преди време му подари.

„ Софка знае по какъв начин да се оправя със сина си, той има боязън от нея. Тя е доста добра, но разлюти ли се, да не си й отсреща “, разясняват я в гилдията.

Източник: България през днешния ден

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР