Софи, графинята на Уесекс, показва своята подкрепа към Меган Маркъл.

...
Софи, графинята на Уесекс, показва своята подкрепа към Меган Маркъл.
Коментари Харесай

Снахата на кралица Елизабет подкрепи Меган - slava.bg

Софи, графинята на Уесекс, демонстрира своята поддръжка към Меган Маркъл. Тя също е снаха на кралица Елизабет II и е женена за принц Едуард. Софи приказва пред британското издание „ Sunday Times “ за напускането на принц Хари и Меган и избора им да живеят в Лос Анджелис с едногодишния си наследник Арчи. В края на март двамата взеха решение да се откажат от купите си и да правят отстъпка от кралските си отговорности.

Графинята на Уесекс показа, че вижда доста прилики сред себе си и Меган, защото и двете идват от елементарни фамилии преди да станат кралски особи. Плюс това, след сватбата си и двете дами стартират да получават рецензии за всяко нещо, което вършат. „ Помнете, че на мен ми трябваха пет години, с цел да се приспособявам “, споделя Софи за връзката си с принц Едуард.

Тя добави, че след годежа си е живяла шест месеца в Бъкингамския замък и това от време на време може да има неприятен излаз. „ Никога не знаеш по какъв начин ще се развият нещата “. Софи е била една от най-близките приятелки на Меган, когато някогашната актриса е живяла във Англия. Къщата на Маркъл и принц Хари е била единствено на няколко километра от тази на Софи и принц Едуард.

„ Винаги сме желали да помогнем на всеки член на фамилията “, споделя графинята.

Колкото до живота на Меган и Хари в Америка, снахата на кралица Елизабет споделя, че се надява двамата да намерят щастието, което търсят. През януари стана ясно, че монархът на Англия смъква кралските трофеи от имената на Меган и Хари, откакто те оповестиха, че повече не желаят да бъдат част от фамилията. Само няколко месеца по-късно спря и работата по персоналната им страница в Instagram.

Въпреки че решението за овакантяване беше посрещнато с големи рецензии, някои застанаха на страната на херцозите на Съсекс. „ Мисля, че Меган съумя по някакъв метод да американизира Хари. Много ми харесва това “, споделя Джули Монтагу. Тя обаче се изненада от решението на двойката да се реалокира в Съединени американски щати, вместо да остане в Канада.

Освен че смениха местоживеенето си, Меган и Хари сътвориха и нова благотворителна организация, „ Archewell “, която е директно обвързвана със сина им Арчи.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР