Соевото масло притежава невероятни ползи за организма и кожата. То

...
Соевото масло притежава невероятни ползи за организма и кожата. То
Коментари Харесай

Соево масло за силен имунитет и здрави кости

Соевото масло има невероятни изгоди за организма и кожата. То усъвършенства здравето на сърцето, намалява холестерола, усъвършенства имунните отбрани, понижава риска от заболяването на Алцхаймер, предотвратява остеопорозата и подтиква регенерацията на клетките на кожата.

Соевото масло се смята за едно от най-здравословните растителни масла, тъй като в състава си съдържа огромно многообразие от мастни киселини, от които тялото се нуждае. Съдържанието на минерали и витамини в соята е огромно, също така е и вкусна.

Кои са главните здравословни изгоди от соевото масло?

Контролира равнищата на холестерола

Соевото масло понижава равнищата на неприятния холестерол. Това защищава кръвоносните съдове от атеросклероза и сърдечносъдови болести. В соевото масло се съдържат огромни количества омега-3 мастни киселини, които също способстват доста за здравето на сърцето и съдовете.

Забавя дегенеративните промени при заболяването на Алцхаймер

Дегенеративните когнитивни болести, каквито са деменцията и заболяването на Алцхаймер, не се лекуват, за жалост, само че тяхното развиване може доста да се забави във времето с подобаваща терапия. Соевото масло оказва помощ това да се случи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР