Сочни гърди и дупета разголиха родните фолк певици в разгара

...
Сочни гърди и дупета разголиха родните фолк певици в разгара
Коментари Харесай

Лято е, чалгата се съблече! Райна показа сочно дупе, Галена наедряла фигура и...

Сочни гърди и дупета разголиха родните фолк певици в разгара на лятото. Изпълнителките, които не крият прелести и в клиповете си, още по-свободно се разхвърлиха по плажовете у нас и в чужбина, написа „ Галерия “.

Задни елементи сподели сякаш примерната Райна. Пилето на фолка сподели по какъв начин се плицика полугола във водата, като непрекъснато подчертава върху наедрялото си дупе.

Красивите гръцки плажове са желани от Соня Немска. Приятелите на певицата не икономисаха комплиментите си за страхотната форма, в която е Соня Немска, а новите фотоси демонстрират съвършени ограничения и парещ съблазън.



Към отмора на Халкидики се насочи и Татяна, която не пропуща да се похвали, че релаксира на тузарска яхта.



С впечатляващо тяло за лятото блесна и Ашли. Изпълнителката се появи по бански, а почитателите й ахнаха по формите й.

Също толкоз впечатляваща е визията на Дебора, която не пропуща опцията да навре в очите напомпаните си силиконови гърди, които провокират екстаз у мъжката половина на феновете й.

С бронзов загар и предизвикателна визия се похвали Галена. Макар и да не е на плажа певицата театралничи полугола с бански костюм в тигрови шарки. Тя разкри наедряла фигура, което звучи разумно след две раждания, само че очевидно не наподобява обезпокоена от това.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР