Сочи. Преди година бях участник в друго събитие, което се

...
Сочи. Преди година бях участник в друго събитие, което се
Коментари Харесай

Пламена Заячка призова представителите на Първия международен конгрес на младежките парламенти в Москва да се обединят за отпадането на санкциите срещу Русия

Сочи. Преди година бях участник в друго събитие, което се организира в Сочи - Международния фестивал на младежи и студенти и загатвам това, тъй като желая да подчертая ролята на Русия при образуването на младите водачи от целия свят. И смятам, че никой не може да допусне, че тази ѝ роля би била оставена на назад във времето от някого по справедливи аргументи. Русия има и постоянно ще има голяма роля за международното развиване. Това съобщи водачът на АБВ – Младежи Пламена Заячка по време на изявление в Заседателната зала на Руската Дума пред участници от 50 страни по време на формалното разкриване на Първия интернационален конгрес на младежките парламенти, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия АБВ . На него участваха още депутати от съветския парламент, представители на политически партии, медии и други „ Също по този начин съм доста щастлива, че една от тематиките, които се разискват по време на сегашния конгрес, е обвързвана със съхранението на историческата истина, тъй като уважението към историята е основа за развиването на положителните взаимоотношения сред всички страни “, уточни тя.
„ Ние сме младежи, ние сме млади водачи, които сега са в стадий на своята подготовка, а също се явяваме и дейни участници в публичния и политическия живот. Затова ще кажа и още нещо. От АБВ –Младежи подписахме съглашение за съдействие с младежката организация на Единна Русия – Млада армия, в което един от главните ни акценти е работа за свалянето на несправедливите наказания против Руската федерация, които мощно ощетяват и България, и други страни. Затова предлагам всички ние, представителите на този конгрес, да се обединим към това тези несправедливи рестрикции по отношение на Русия, които са нездравословни за всички ни, да бъдат снети! Предлагам това да бъде една от главните резолюции, които да одобри този Конгрес “, съобщи Заячка.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР