Соченият за наркобос № 1 на Пиринско, санданчанинът Васил Маникатов

...
Соченият за наркобос № 1 на Пиринско, санданчанинът Васил Маникатов
Коментари Харесай

Наркобос №1 на Пиринско излезе от затвора предсрочно

Соченият за наркобос № 1 на Пиринско, санданчанинът Васил Маникатов излезе от пандиза предварително, нощес той се прибрал в родния Сандански, оповестиха за Struma. com, Решението за предварителното освобождение на Маникатов е на апелативен съд, в чийто претекстове се показва, че Маникатов е дал задоволително доказателства, че се е поправил. Маникатов бе наказан на 23 години затвор, излежа 19 години и 10 месеца и 3 години по- рано бе освободен.

В първите години на демокрацията, името му се свързаше с проведена тайфа наркоразпространители, а прокуратурата твърдеше, че Маниктов е началник на интернационален наркоканал. Преди години бе арестуван в Гърция с хероин, наказан на 12 години затвор. След голям брой тъжби от българска страна Маникатов бе преведен в България да излежи остатъка от 9 години.

През 2008 година бе похитен от групата на Наглите, до момента в който се разхождал в двора на затворническото общежитие. Според негови разкази Наглите му желали 300 000 лв. откуп, заплашвайки фамилията му. Казвали, че ще му отрежат пръст и ще го пратят в буркан на жена му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР