Сочената за фаворитка в новия конкурс за плеймейтки Вероника Никифорова

...
Сочената за фаворитка в новия конкурс за плеймейтки Вероника Никифорова
Коментари Харесай

Жрица на Марто Дебелия и кандидат плейметка брои абортите на Черната Златка

Сочената за любимка в новия конкурс за плеймейтки Вероника Никифорова влезе в пикантен скандал с една от най-известните носителки на купата Златка Димитрова. Преди дни бургазлийката уточни себе си, Златка Райкова и Николета Лозанова за най-успелите плейметки и подложи на подозрение качествата на новите претендентки.

" Не одобрявам и не проследявам новите плеймейтки. Може би измежду тях има почтени, само че аз не мога да ги откроя. Продължавам да споделям, че в България със златни букви в историята на " Плеймейт " са записани единствено три имена - Николета Лозанова, Златка Райкова и Златка Димитрова ", разяснява Златка девойките, които ще се борят за короната.

Думите й обаче отприщиха гнева на устатата Вероника и тя " насоли " крепко бургазлийката. Постъпката й обаче беше избрана като извънредно нагла. Копираме поста на Вероника без редакторска интервенция: " Тази к*.. а в случай че беше толко свястна, свекърва ѝ щеше да я почита хахаха и щеше да забременее и роди без проблем, в случай че нямаше 10 аборта. Не сме " вървежни ", тъй като е минал сезона и няма кой да я е. е ", избухна Никифорова.

Припомняме, че Никифорова бе едно от девойките на благоевградския сводник Марто Дебелия, която дава показания в последното правосъдно съвещание против Дебелия.

Източник: struma.com.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР