Сочената за близка до Васил Божков бивша певица Лилана и

...
Сочената за близка до Васил Божков бивша певица Лилана и
Коментари Харесай

Лъсна връзката на Лилана с президента Радев

Сочената за близка до Васил Божков някогашна певица Лилана и съдружникът ѝ в IT компанията "Нованор " Мартин Димитров са били посрещани с почести в президенството на Република България, научи ПИК.

Тандемът, задържан за корист с еврофондове, е бил на визита при Румен Радев на 4 октомври 2018 година, когато в Гербовата зала на "Дондуков " 2 в две редици пред президента са се строили лауреатите за премията "Джон Атанасов " за 2018 гoдина - самодейност под шапката на президента.

В формалния уебсайт на президентството е посочено, че Мартин Димитров, който с днешна дата съгласно Спецпрокуратурата е началник на проведена незаконна за нелегално асимилиране на евросредства, и Лиляна Деянова са били отличени със документи за "проект с висок публичен принос " за създаването на плафтормата Civi.

Мобилното приложение Civi, чиято цел е да бъде цифров медиатор сред жителите и общините в решаването на разнообразни публични проблеми, е артикул на софтуерна компания на Деянова и Димитров - "Нованор ".

По време на спецакцията предишния уикенд обискирани бяха домовете им и офиса на ИТ компанията. Според следствието няколко компании, следени от "Нованор ", множеството фиктивни, са усвоявали европари по програмата стратегия "Иновации и конкурентоспособност ", декларирайки покупка на еднакъв програмен продукт от друго фиктивно сдружение в чужбина. Проверява се дали Лилана е подставено лице на хазартния необут Васил Божков, против който има 11 обвинявания.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР