Собственият магазин за приложения на Huawei - AppGallery, продължава да

...
Собственият магазин за приложения на Huawei - AppGallery, продължава да
Коментари Харесай

Huawei P40 Pro, FreeBuds Pro, Eyewear II и още 2330 награди в голяма лотария в Huawei AppGallery

Собственият магазин за приложения на Huawei - AppGallery, продължава да се обогатява с обичани, потребни и занимателни, световни и местни приложения, а основаните на него смарт телефони се радват на все по-голяма известност у нас и по света. В края на годината, от 23 ноември до 6 декември в това число, Huawei с поддръжката на 8 снабдители на едни от най-масово употребяваните приложения в страната, провеждат огромна лотария HUawei APPGALLERY lucky draw black friday, в която всеки участник има 42 шанса да завоюва една или няколко от 2333 разнородни награди.
48 щастливи приложения, които дават късмет за премия
В промо страницата на
лотарията в AppGallery ще видите 48 приложения, измежду които DSK Smart, MyTelenor Bulgaria, My A1, Pay by Vivacom, iCard, BulsatcomTV, Happy Delivery, Mania VIP Club, Jobs.bg, ePay.bg, Vbox7, Tubio, Grabo.bg, ABV Mail, Tik Tok, Snapchat, Moovit, Viber, Tinder, Deezer и доста други. Всяко изтеглено приложение от там ви носи късмет да завъртите колелото на шанса и да спечелите премия. Всеки ден можете да играете до 3 пъти, като можете да печелите и повече от един път. Списъкът включва приложения, които доста от нас познават и обичат, както и такива, които ще ви вдъхновят за нови завършения в цифровия свят.
Над две хиляди и триста награди!
Според разпоредбите на играта имате 14 дни с по най-много 3 участия на ден, което ви дава до 42 опита да опитате шанса си. Шансовете за триумф по никакъв начин не са дребни, защото Huawei, A1, Теленор, Виваком, iCard, Банка ДСК, Bulsatcom, Happy и Mania са дали общо 2333 вероятни награди. Сред тях са хитовият смарт телефон Huawei P40 Pro, новите смарт аудио слънчеви очила Eyewear II - среща на нововъведенията на Huawei с авангардната мода на марката Gentle Monster, новите слушалки с интелигентно динамично интензивно шумопотискане Huawei FreeBuds Pro, 360-градусовата камера Huawei 360, Huawei брандирани спортни бутилки, DSK Smart раници и кейсове за банкови карти, iCard NFC ключодържатели, ваучери за 10% отстъпка за артикули на Huawei в онлайн магазина на Теленор, А1 клуб ваучер пакети по 500MB,
бонуси от Pay by VIVACOM на стойност 30 лв., ваучери за безвъзмездни телевизионни пакети от Булсатком, ваучери за 10% отстъпка от Happy Delivery и ваучери за 10 лева oтстъпка от Mania VIP Club. Подробна информация за ваучерите и методите на потреблението им са разказани в изискванията на играта, където ще намерите и инструкции по какъв начин се получават предметните награди. Ваучерите за приложения се получават незабавно след потвърждаване на облагата. Победителят може да ги изиска в изскачащия прозорец и да ги получи в наградния център на AppGallery, като влезе в AppGallery> Аз> Награди> Други. За да взе участие и да получава награди, потребителят би трябвало да има навършени 18 години и записано Huawei ID за територията на България.
Приложенията, които обичате
Huawei AppGallery e един от трите най-големи световни магазини за приложения с над 2 милиона регистрирани разработчици. Сред главните цели на компанията е да бъде покрай своите консуматори във всяка точка на света и да реагира бързо на това, което е значимо за тях. Благодарение на поддръжката на опериращите в България бизнеси, броят на локалните приложения в Huawei AppGallery непрестанно се усилва, а платформата предлага доста елементарен и подсъзнателен метод да отбележите приложенията, които желаете скоро да бъдат добавени. Така всеки Huawei консуматор взе участие в развиването й, а в този момент може да се забавлява в взаимната партньорска самодейност HUawei APPGALLERY lucky draw black friday.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР