Собствениците на заведeнята по Алея Първа във Варна искат по-ниски

...
Собствениците на заведeнята по Алея Първа във Варна искат по-ниски
Коментари Харесай

Собствениците на заведeнята по Алея Първа: Нашите клиенти ходят на заведение с коли и се прибират с таксита

Собствениците на заведeнята по Алея Първа във Варна желаят по-ниски наеми и нов часови диапазон за снабдители като отплата за прекъсването на колите там.

Часовия диапазон за снабдители да се промени на  от 6 до 9 часа, а не както е в този момент от 5 до 8, упорстват ресторантьорите. Друго предложение от тяхна страна е да се вкара втори интервал от 12 до 14 часа за доставки на малотрайни и бързоразвалящи се артикули. Все още изчакват решението за това по какъв начин ще се прибира личният състав, само че са сигурни, че ще се откри компромисно решение.

Подобни огромни промени да се вършат през зимата и по този начин да имат опция да преценяват дали да наемат заведението за през лятото, насочи рецензии един от притежателите.  Той уточни, че през седмицата имат по-малко клиенти или доста анулирани резервации, а оборотите са паднали с 50%. Ако не отпадне заповедта, желаят наемите и да бъдат приспаднати.

Според ресторантьорите нежеланието на хората да вървят пешком е повода да отхвърлят резервации. „ Нашите клиенти вървят на заведение с коли и се прибират с таксита. ” Най-близкият паркинг е на към километър и нещо.

Съгласни са, че алеята не е толкоз необятна, че да се движат по едно и също време хора, коли и колела. Според тях е необходим нов правилник за придвижване с нови паркоместа, както и да се слагат легнали служители на реда и знаци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР