Собствениците на заведения съобщиха, че няма да излизат на протести

...
Собствениците на заведения съобщиха, че няма да излизат на протести
Коментари Харесай

Собствениците на заведения няма да протестират - искат пари

Собствениците на заведения оповестиха, че няма да излизат на митинги на този стадий, съобщи БНР. След 3-часова национална среща на сектора те оповестиха, че ще желаят финансови обезщетения от страната за служащите и чиновниците им за времето, в което обектите са стояли затворени.
са в размер на 80% от възнагражденията по трудов контракт. Това заяви за БНР ръководителят на Сдружението на заведенията Емил Коларов: “Това нещо включва и външните компании, като компании за защита, диджеи, музиканти, танцьори и така нататък, които работят в тези същите заведения, т.е. - те остават без работа. Като чакаме отговор по кое време и по какъв начин ще се случи това нещо, като тука става въпрос да се преведат пари непосредствено на служащите по техните сметки, без по никакъв метод да минават през компании, да се гледат документи на компании и така нататък Значи, затворен ли е обектът, всички хора, които са работели в този обект, потвърждава се, вижда се кой е бил там на трудов контракт, кой има контракти за защита и така нататък по техните персонални сметки “.
 Ричард Алибегов: Столична община си измива ръцете с нас Ричард Алибегов: Столична община си измива ръцете с нас
Фандъкова хвърля прахуляк в очите на хората и Столична община си измива ръцете с нас като най-удобен отрасъл. Това сподели за Агенция " Фокус " прочие..
На последваща среща, планувана за 5-и ноември, представителите на сектора ще обсъдят държанието на властта и метода, по който страната реагира на поставените претенции, преди да се подхващат нови ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР