Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са възложили

...
Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са възложили
Коментари Харесай

Ясно е докога ЦСКА ще изчисти дълговете

Собствениците на ЦСКА Гриша Ганчев и Юлиян Инджов са упълномощили на юриста на сдружението Станислав Трендафилов да приготви акциите за предаването на идващия искащ да има клуба. Желанието им е до една седмица ЦСКА да бъде изчистен от всевъзможни финансови отговорности.

“Вчера персонално господин Ганчев и господин Инджов ми се обадиха и разпоредиха на мен и моя екип да изготвим всички документи за джиросване на акциите на клуба. То няма да стане безплатно, защото в устава на ЦСКА има условие да се внесе цената на акциите, която е номиналната - 100 лв. на акция. Това е за целия пакет от 76,1%, което е към 76 хиляди лв. ", стартира юристът.

"Беше ми предоставено като задача до една седмица клубът да се приведе до безусловно нулеви отговорности към всевъзможни кредитори. Клубът, по категорично предпочитание на господин Ганчев и господин Инджов, ще бъде трансфериран с всички милиони, вкарани в вложенията, с всички футболисти. Клубът да бъде подготовен за прекачване с всички вероятни активи - това включва рейс, всички милиони, вкарани в бази, бъдещи вземания от прехвърляния на футболисти. Всички бъдещи вземания - примерно от прехвърлянето на Валентин Антов - всички суми, които дойдат от Болоня или за който и да е било различен футболист”, съобщи Трендафилов пред “бТВ”.

“Към момента юридически документи по прехвърлянето са напълно подготвени. Единствено би трябвало да забележим кое ще е лицето, което ще придобие клуба”, добави още той.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР