Собствениците на Switch конзоли имаха повод за празнуване тази седмица

...
Собствениците на Switch конзоли имаха повод за празнуване тази седмица
Коментари Харесай

Nintendo на Е3 2019: Кои са следващите хитове за Switch

Собствениците на Switch конзоли имаха мотив за празнуване тази седмица с Nintendo Direct, в който бяха показани чудесни изненади за тях.
Една от тези изненади е удостоверение, че се работи по продължение на The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Все още няма публично име на играта, само че пък имаме тийзър. Стана ясно също по този начин, че се приготвя и римейк на Link’s Awakening, като играта ще излезе публично на 20.09. В тази нова версия на играта ще бъде прибавен редактор на равнища и опцията за основаване на тъмници, с които вие и вашите другари да се забавлявате. Утре пък излиза Cadence of Hyrule, Zelda приключението в духа на Crypt of the Necrodancer.
Друга чудесна вест е прибавянето на Banjo-Kazooie към Super Smash Bros Ultimate. Това е първа поява на мечката и птичката от 2005 година и Banjo Pilot за Game Boy Advance. Очаква се през есента към играта да бъдат добавени Banjo-Kazooie и Spiral Mountain, а преди този момент и воин от Dragon Quest, което ще бъде направено през лятото.Вещера също ще получи почтено място в Switch. Гералт от Ривия ще бъде доставен към конзолата на Nintendo посредством The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, което ще включва всички допълнения, излезли до момента за играта.Nintendo удостовери също по този начин и появяването през тази година на Luigi’s Mansion 3. Хотелът с призраци наподобява в действителност впечатляващо в новото видео към играта, дружно с Гуиджи, последното създание на Е. Гад. Гуиджи е несъмнено Луиджи, само че изработен от слуз. Той може безпроблемно да минава през пукнатини и през порти, само че има един огромен зложелател – водата. Освен в сингъл, той може да бъде следен и в кооператив.Ето и някои други забавни заглавия, показани по време на Е3 Nintendo Direct: The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics – походова тактика, основаваща се на идните серии на Netflix. Играта се чака да излезе в края на тази година.Trials of Mana на Square Enix идва за пръв път на Запад, точно с помощта на Switch. Става въпрос за FULL HD римейк на третата игра от сериите. Тя ще излезе при започване на идната година. Междувременно Nintendo разгласи, че The Collection of Mana, сбирка от трите истински игри от поредицата към този момент са налични в електронния магазин на Nintendo.Злото влиза в Switch с Resident Evil 5 и 6, които идват за конзолата тази есен.
Заедно с:
Animal Crossing: New Horizons, експанжън пакет за Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order, който включва допълнения на основата на X-Men, Fantastic Four и Marvel Knights.Astral Chain на Platinum Games.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР