Собствениците на списание Франс Футбол“ са изпратили покана на Христо

...
Собствениците на списание Франс Футбол“ са изпратили покана на Христо
Коментари Харесай

Стоичков на „Златната топка“


Собствениците на списание „ Франс Футбол “ са изпратили покана на Христо Стоичков да участва на награждаването на новия джентълмен на „ Златната топка “. Церемонията е в Париж на 3 декември, а като любимци се считат Лука Модрич и Кристиано Роналдо. От „ Франс Футбол “ поканиха всички живи носители на най-ценния самостоятелен приз. Стоичков е удостоверил присъединяване.

Камата е един от четиримата носители на „ Златната топка “, който в една година е спечелил и „ Златна обувка “ като голмайстор №1 на мондиал. Другите са Герд Мюлер, Паоло Роси и бразилския феномен Роналдо.

Поканата от „ Франс Футбол “ промени малко програмата на Стоичков, само че я направи още по-разнообразна. Веднага след Париж мегазвездата се връща в България с огромна изненада за почитателите, която още пази в загадка. Стоичков възнамерява да раздава подписи на своята биография „ Историята “ в доста градове, само че още не е избрал. От Ямбол да вземем за пример оферират да отворят цялата зала „ Диана “. Засега несъмнено е само, че Стоичков ще се срещне с почитателите си на 12 декември в София и никой няма да остане без личен автограф.

Първият тираж на „ Историята “ рекордно бе привършен за седмица. На 25 ноември книгоиздателство „ Софтпрес “ ще издаде и нови 25 000 копия.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР