Собствениците на сезонни карти за домакинските мачове на Ливърпул могат

...
Собствениците на сезонни карти за домакинските мачове на Ливърпул могат
Коментари Харесай

Ливърпул поляризира мненията с идея за сезонните карти

Собствениците на сезонни карти за домакинските мачове на Ливърпул могат да бъдат наранени от новите проекти на клуба във връзка стягане ограниченията за сигурност по време на мачовете. По-специално става дума за концепцията върху сезонните билети да има фотография на техния притежател.

Мърсиайдци могат да се похвалят с 26 хиляди притежатели на сходни пропуски, а е напълно нормална процедура титулярите да ги дават на другари и други членове на фамилията, с цел да не изгубят полагащите им се билети.

Според вестник „ Ливърпул Екоу” клубът възнамерява надалеч по-строг надзор при ограниченията за сигурност, като желае да получи по-ясна картина кой в действителност е на трибуните по време на срещите.

Предложението на този стадий поляризира мненията, тъй като огромна част от притежателите на сезонните карти не могат да посещават всеки мач заради другите си задължения. В същото време Фил Дътън, шефът на отдел „ Продажба на билети” в Ливърпул, смята, че мярката ще съвпадне с желанието на мнозина от последователите.

„ Знам, че доста от нашите почитатели ни призоваваха да създадем нещо сходно, а след завършването на Централната естрада към този момент можем да се заемам с тази значима инициатива”, разяснява Дътън.

„ Трябва да отбележа, че тук не става дума за отнемането на сезонните карти от нашите почитатели. Наясно сме, че не всички сезонни билети са благосъстоятелност на почитателите, които посещават мачовете. Става дума за това да актуализираме статистиките си с титулярите на сезонните билети и да възобновим методите за контакт. Също по този начин знаем, че титулярите не всеки път могат да посещават мачовете, по тази причина и полемиките с форума на почитателите ще продължат, с цел да разберем по какъв начин най-добре да се оправим с този факт”, добави Дътън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР