Собствениците на панелни апартаменти плащали два пъти по-ниски данъци за

...
Собствениците на панелни апартаменти плащали два пъти по-ниски данъци за
Коментари Харесай

В Момента: Протести Блокираха Движението В София!

Собствениците на панелни жилища плащали два пъти по-ниски налози за боклук от тези в нови блокове. Живеещите в блокове употребили междублоковите пространства без да заплащат за тях. Столична община отделяла по 8 млн. лева всяка година за облагородяване и ремонт, а в това време няма пари да се направи канализация в четирите квартала, където доминират къщи. Това са единствено част от дългия лист на аргументите, изброени от протестиращите поданици.

Те са гневни и на ЧЕЗ, тъй като токът гаснел като дискотека. Смятат се за ощетени и от неналичието на Топлоелектрическа централа за тях, макар, че през земите им минава трасето на тръбите. Гневни са и за неналичието на съответен превоз съгласуван с жителите в тези квартали.

" Докога ние ще сме донори на Столична община? Докога с нашите парцели ще се купува електоралната маса на панелните жилищни комплекси? ", питат още протестиращите.

Горубляне стачкува и в края на септември под надпис " Долу ръцете от земите на нашите предци ". Хората там се оповестиха срещу построяването на парк, в който попадат почтени терени.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР