Собствениците на отбори в НФЛ са поискали в новия колективен

...
Собствениците на отбори в НФЛ са поискали в новия колективен
Коментари Харесай

Собствениците натискат за сезон с 18 мача

Собствениците на тимове в НФЛ са поискали в новия групов трудов контракт да бъде вписано удължение на постоянния сезон с два мача. Към момента той е с дължина от 17 седмици, като всеки тим има по една почивна. Предложението е от 2021 година постоянният сезон да включва 18 мача, като нито един състезател няма да има право да се появи на терена допълнително от 16.

Идеята на притежателите е един от главните противоречиви моменти в договарянията за съглашение, които стартираха предишния петък. Проблем №1, както може да се чака, е подялбата на приходите. Собствениците оферират съответствие 53:47% в тяхна изгода, до момента в който Асоциацията на играчите желае 50:50. Медиите в Съединени американски щати спекулират, че 53:47 не е мъртва концепция, стига да има смяна в обезпечените пари при сключване на контракт.
Комисионерът Роджър Гуудел е сложил период рамката на новото съглашение да е подготвена до 4 септември. Ден по-късно стартира сезон №100 в историята на НФЛ и концепцията е празненствата да бъдат съпроводени и от мир на фронта притежатели – синдикат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР