Собствениците на , образователни центрове са изключително притеснени от последната

...
Собствениците на , образователни центрове са изключително притеснени от последната
Коментари Харесай

Собствениците на школи и занимални плашат с протест ако ги затворят, искат 80% обезщетяване

Собствениците на, просветителни центрове са извънредно обезпокоени от последната заповед на. Ето какво се споделя в писмо до него:
" Затварянето ни през месец март изправи доста от нас пред действителната опция за банкрут. Ето за какво едно ново затваряне за нас би било пагубно. Много от нас не могат да се класират и за по този начин необятно рекламираните ограничения за компенсации, защото работят на контракт за ръководство или са самоосигуряващи се лица, нямаме чиновници. С цел да си запазим пространствата, доста от нас плащаха наемите, без да имат действителни доходи, ползвайки заеми. Притеснени сме от новите ограничения, тъй като това може да ни докара до банкрут ".
Частните занимални, школи и просветителни центрове упорстват в писмото да не се приключва активността им. В противоположен случай заплашват с протестни дейности. Протестите ще се показват в прекъсване на заплащанията на осигуровки и налози през интервала, в който са затворени. Те упорстват за компенсации за интервала, в който са възпрепятствани да работят с директна помощ. Искат 80% от заплатите и осигуровките на работещите на трудови, цивилен и контракти за ръководство и 80% от наемите, които заплащат, за бъдат поскрити от страната.
Цялостнтото затваряне на страната през март 2020-а докара до ръба на оцеляването частните заведения за работа с деца. Държавата тогава не подкрепя по никакъв метод притежателите и чиновниците в тези заведения, се напомня още в писмото.
Вижте още:
 Доц. Мангъров държи на своето: Всеки ден вървя в Коронавирус отделението. Да се снимам ли би трябвало? Доц. Мангъров държи на своето: Всеки ден вървя в Коронавирус отделението. Да се снимам ли би трябвало?
Началникът на Детското поделение в столичната Инфекциозна болница - доцент Атанас Мангъров, продължава да твърди, че е влизал в COVID-сек...

 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР