Собствениците на Манчестър Сити, Сити Футбол Груп, обявиха закупуването на

...
Собствениците на Манчестър Сити, Сити Футбол Груп, обявиха закупуването на
Коментари Харесай

Манчестър Сити обяви закупуването на третодивизионния китайски клуб Съчуан Дзиуниу

Собствениците на Манчестър Сити, Сити Футбол Груп, оповестиха закупуването на третодивизионния китайски клуб Съчуан Дзиуниу. Тимът е част от китайската Втора лига и играе вкъщи на,,Чънгду Лонцюни “, с потенциал от 27 000 седящи места, в провинция Съчуан. Сити Футбол Груп е притежател на няколко футболни клуба, измежду които настоящият първенец на Висшата лига Манчестър Сити, американския Ню Йорк Сити и австралийския Мелбърн Сити.

Групата ще закупи Съчуан Дзиуниу дружно с Чайна Спортс Кепитъл, фонд, ко-финансиран от Чайна Медия Кепитъл, и УБИТЕК, който е рекламен сътрудник на Манчестър Сити от 2016 година насам. Главният изпълнителен шеф на Сити Футбол Груп Феран Сориано съобщи:,,Днес означаваме една вълнуваща нова страница в развиването на Сити Футбол Груп. Китай е един извънредно значим футболен пазар, върху който сме фокусирани от известно време “, стартира той.

,,Удовлетворени сме да приветстваме Съчуан Дзиуниу, наред с нашите сътрудници Чайна Спортс Кепитъл и УБИТЕК. За нас това е естествено продължение на нашите съществуващи действия. От нашата работа дружно в Манчестър Сити и Сити Футбол Груп, връзките ни с Чайна Медия Кепитъл, Чайна Спортс Кепитъл и УБИТЕК ни вършат доста уверени, че сме основали една мощна акционерска група. Ние имаме вяра в бъдещето на китайския футбол “, добави Сориано.

,,Ние ще развием в дълготраен проект футболен клуб Съчуан Дзиуниу и ще спомогнем за развиването на гениите в Китай. Тези задания са доста значими за осъществяване. Мигновено ще се концентрираме върху заздравяването на нашето футболно показване, употребявайки целия наш опит и ноу-хау, като заздравим още повече връзката с нашите почитатели. Нямаме самообладание да стартираме “, приключи той. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР