Собствениците на магазин за бижута в Калифорния отвърнаха на удара по време на опит за разбиване и грабване от заподозрян с маската на Тръмп

...
Семейство, което притежава магазин за бижута в Южна Калифорния, отвърна
Коментари Харесай

Семейство, което притежава магазин за бижута в Южна Калифорния, отвърна на удар срещу кандидат-разбивач и грабител, който се опита да ограби в магазина, докато носеше маска на Доналд Тръмп.

Неуспешният обир се разигра малко преди 14:30 часа. Събота в Meza's Jewelry на главната улица в Ел Монте, съобщи FOX11 Лос Анджелис.

Видео от камера за наблюдение показва как заподозреният върви по тротоара, докато държи празна картонена кутия и носи маска на Доналд Тръмп.

< p>Веднъж излязъл от магазина, заподозреният използва спрей за мечки в лицето на мъж, който седеше отвън, и след това се втурна вътре в магазина, съобщи станцията.

Заподозреният може да се види на видео как троши витрини с чук, докато семейството съсобственици се надпреварват да го спрат. По време на битката заподозреният облива семейството с още спрей за мечки.

Семейството обаче не спира да отвръща на удара и се вижда как удря заподозрения с нещо, което изглежда пръчка и се опитва да го събори на земята.

В крайна сметка ризата на заподозрения е разкъсана и той бяга от магазина с празни ръце. Заподозреният, за когото собствениците казват, че е дошъл в магазина три седмици по-рано, остава на свобода.

На въпроса защо семейството е рискувало лично увреждане, за да се пребори с разбиването и грабежа, един от членовете на семейството каза те са работили твърде много, за да позволят на крадец да съсипе прехраната им.

„Работихме толкова много за това“, каза жената, която пожела да остане анонимна, пред станцията. „Работихме ден и нощ – и просто някой да дойде и да вземе нещата ви – не е честно.“

Предприятията в Южна Калифорния са изправени пред продължаваща криза на удар -и-граби.

Миналата седмица собственик на магазин за бижута в Пасадена каза, че група крадци са избягали с бижута на стойност 500 000 долара посред бял ден.

Самуел Бабикян, който е собственик на Jewels on Lake от близо 50 години, каза пред местния FOX11 тогава, че маскираните мъже са го напръскали с пипер, преди да разбият витрините и да избягат за минути.

„Не знам какво бих правил утре сутринта. Не знам дали да дойда до магазина", каза Бабикян. „Не знам, наистина не знам какво ще правя, защото това беше моят живот, това е мястото, което даде храна на семейството ми.“

< p>„Не е правилно“, добави той. „След секунда те могат да дойдат и да унищожат живота ви.“


Оригинален източник на статия: Собственици на магазин за бижута в Калифорния отвръщат на удара по време на опит за разбиване и грабване от заподозрян в маската на Тръмп

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР