Собствениците на Ливърпул настояха, че ще им отнеме време, за

...
Собствениците на Ливърпул настояха, че ще им отнеме време, за
Коментари Харесай

Собствениците на Ливърпул определиха график за обявяване на заместника на Юрген Клоп

Собствениците на Ливърпул настояха, че ще им отнеме време, с цел да вземат решение по отношение на заместника на Юрген Клоп.

Клоп прекара девет години в Мърсисайд, като завоюва Висшата лига, Шампионската лига, ФА Къп, Карабао Къп и Световното клубно състезание. Но в този момент той разкри, че ще подаде оставка в края на актуалната акция, като остава една година от контракта му.

Той ще бъде последван от изходната врата на Анфийлд от целия си треньорски щаб, оставяйки голяма празнота за Fenway Sports Group, която има Червените, която да запълни. Президентът на групата Майк Гордън към този момент изложи по какъв начин ще се заемат с назначението на правоприемник.

Гордън настоя, че ще отнеме време на FSG да откри подобаващ заместител на човек, който е преобърнал клуба. Но той беше безапелационен, че последователите първи ще схванат, откакто бъде взето решение.

„ Свидетелство за неограничения професионализъм на Юрген и продължаващия ангажимент към най-хубавите ползи на ФК Ливърпул е, че реше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР