Собствениците на LG Smart TV вече могат да се забавляват

...
Собствениците на LG Smart TV вече могат да се забавляват
Коментари Харесай

LG в партньорство с PRIME VIDEO за новия сериал CITADEL, достъпен на LG SMART TV

Собствениците на LG Smart TV към този момент могат да се забавляват с Citadel, епичния шпионски трилър-сериал на Prime Video и Amazon Studios, който се трансформира в последната световна сензация на стрийминг малкия екран. Благодарение на самосветещата технология на LG OLED тв приемниците, която разрешава надълбоко черно и реалистични цветове, феновете ще се почувстват в центъра на екшън вселената на Citadel, наслаждавайки се на продукцията с плануваните цветове, съответствие и периодичност на фрагментите, с помощта на Automatic Filmmaker Mode.* Телевизорите LG OLED работят и с Dolby Vision® за впечатляваща ултра ярка картина и необикновен вълнуващ Dolby Atmos® тон, които в допълнение извисяват кинематографското преживяване.

С присъединяване на Ричард Мадън и Приянка Чопра Джонас, Citadel се развива след рухването на основна шпионска организация, до момента в който двама от шпионите й се пробват да схванат какво се е случило. Героите на Ричард Мадън и Приянка Чопра Джонас се впускат в задача, която ги води из целия сват, до момента в който се борят с връзката си, построена върху секрети, неистини и рискова, само че неоспорима обич.

Citadel се излъчва извънредно за Prime Video, с нов епизод всеки петък. Финалът ще бъде излъчен на 26 май. Сериалът е наличен в над 240 страни и територии по целия свят.

За да отбележат старта на кинематографския нов ефирен сериал, Prime Video и LG се сплотиха, с цел да приближат героите и високотехнологичния свят на Citadel до неговите почитатели, посредством серия от извънредни визуализации в голям брой канали, в това число онлайн, стационарни магазини и цифрови билбордове на Таймс Скуеър в Ню Йорк и Пикадили Съркъс в Лондон.

Това не е първият подобен план за Prime Video и LG. Той продължава дълготрайните връзки сред стрийминг услугата и производителя на смарт тв приемници. И двете компании имат общата цел да дават най-хубавото зрителско преживяване на милионите си клиенти по целия свят, които гледат страхотното наличие на Prime Video с първокласната технология на LG OLED evo.

От стартирането на първото 4К HDR стрийминг преживяване на тв приемници LG OLED през 2015, до активирането на режим Filmmaker Mode на филмите и сериалите в Prime Video през 2021 и въвеждането на селекция персонализирани рекомендации на LG home screen, с цел да могат потребителите да открият най-хубавото наличие на Prime Video през 2022, дългогодишните взаимоотношения на LG с Prime Video не престават да водят до обилни нововъведения в домашното зрителско преживяване.

„ В Prime Video постоянно търсим нови способи за нововъведения, с които да създадем най-хубавото зрителско преживяване за потребителите си, " показа Андрю Бенет, началник на Global Video Partnerships за Prime Video, MGM+ и Amazon Freevee. „ Нашите връзки с LG и общите ни отговорности към клиентите ни разрешава непрекъснато да подвигаме летвата с нови технологии, които усъвършенстват цялостното потребителско преживяване. "

Това е разследване на задачата на LG да укрепи маркетинг напъните си, с цел да даде по-висока добавена стойност посредством достъпа до неповторими преживявания в разнообразни допирни точки. Prime Video е натурален сътрудник за разширението на маркетинг връзките на LG, поради техния световен обсег, продължаващи софтуерни нововъведения и ангажиращо наличие. В бъдеще LG възнамерява да показа още вълнуващи колаборации като тази.

„ LG интензивно си сътрудничи със своите сътрудници като Prime Video, с цел да даде на потребителите забавно преживяване на огромния екран вкъщи и оттатък, " показа Крис Джо, старши вице-президент на платформения бизнес в LG Electronics Home Entertainment Company. „ Щастливи сме да стартираме тази самодейност с Prime Video, чието световно партньорство и споделена пристрастеност към нововъведенията, през годините са ни помагали да предоставим най-хубавото преживяване за потребителите си, в нашия клас артикули. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР