Собствениците на кафето, където се е разиграл инцидентът с дядо

...
Собствениците на кафето, където се е разиграл инцидентът с дядо
Коментари Харесай

Обрат с дядото, ял бой заради Бойко Борисов, вижте епикризата му

Собствениците на кафето, където се е разиграл случаят с дядо Георги в края на предишния месец, са безапелационни, че не е имало побой. Здравко и Мариана Кавалджиева разказали пред " Марица ", че възрастният мъж е добре прочут на всички клиенти. Тъй като живее наоколо, минавал постоянно и дразнел клиентите. Така станало и в злощастния ден.

" Появи се от някъде и отиде при хората на една от масите и стартира да им приказва. Не е имало експанзия. Хората се пробваха да го изгонят. Любомир даже не е ставал от масата. След това продължи да си пие бирата ", споделя Мариана.

При вторичните прегледи на Георги Димчев са открити фрактури на лумбалните прешлени. В документите от пристигналия на място екип на незабавна помощ е посочено пострадване на ръката. Два дни след случая дядото е отишъл за рентген в УМБАЛ “Св. Георги”. В направленията са посочени евентуална диагнози - повърхностна контузия на гръдния панер и повърхностна контузия на главата. Тогава не са открити никакви проблеми.

Седмица по-късно Георги Димчев още веднъж е потърсил здравна помощ, като се е оплаквал от болки в кръста. В проучването са посочени две фрактури на прешлените. В бележките на експертите към проучването е написано: “данни за фрактури на Л1 и Л4 прешленни тела (на фона на други дегенеративни промени и евентуално с отминалост?)”.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР