Собствениците на имат мечтан вариант за това да как да

...
Собствениците на имат мечтан вариант за това да как да
Коментари Харесай

Ман Сити мечтае за атака с Меси и Холанд

Собствениците на имат желан вид за това да по какъв начин да обновят и подсилят изрично офанзивата на " жителите ", която през този сезон страда поради проблемите на и формата на. Според " Дейли Мейл " и " Сън " съвършеният вид включва едновременното привличане на огромната звезда на и головата машина на.
За момента откри метод да се оправи с проблемите в нахлуване с помощта на раздвижената скица с огромен брой офанзивни халфове, които разделят головете между тях. Босовете на клуба обаче считат, че подсилването на офанзивата е от витална нужда за идващия сезон.

Разбира се, Сити има сериозна конкуренция и за двамата, само че " жителите " имат и своите козове. На първо място клубът е от дребното в европейския футбол, който не страда толкоз съществено от рецесията, породена от пандемията. Това значи, че за следващ път притежателите няма да жалят средства. Освен това Ман Сити разчита доста на Гуардиола и неговата роля в опита да убеди Меси да избере " жителите " пред. В борбата за Холанд пък козът е клаузата от 15%, която клубът от " Етихад " би трябвало да получи от Борусия при идната продажба на. " Жълто-черните " оцениха британския национал на 120 милиона паунда през последния прозорец, което значи, че Сити би трябвало да получи към 15 милиона при договорка с такива параметри. От " " са подготвени да се откажат или най-малко да предоговорят тази уговорка, с цел да получат преимущество пред останалите клубове в борбата за Холанд.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР