Собствениците на Филаделфия Джош Харис и Дейвид Блицер, както и

...
Собствениците на Филаделфия Джош Харис и Дейвид Блицер, както и
Коментари Харесай

Филаделфия с $1.3 милиона дарение, Сакраменто превърна бившата си зала в полева болница

Собствениците на Филаделфия Джош Харис и Дейвид Блицер, както и центърът на отбора Джоел Ембийд подариха общо 1.3 милиона $ за битката против пандемията от ковид. Средствата ще отидат за акция за тестване на COVID-19 на здравните служащи, които всеки ден са на първа линия в борбата с заболяването.

В същото време, някогашната зала и подготвителна база на Сакраменто Кингс се преобразува в полева болница за пациенти с COVID-19. Съоръжението беше дом на кралете от 1988 до 2016 година, когато те се реалокираха в нова зала в центъра на града.

The Kings' former arena will be turned into a surge hospital amid the coronavirus pandemic, and the team also has donated $250K to support local community organizations (via @James_HamNBCS) https://t.co/mnzNQsXR6m pic.twitter.com/vrORP3UDwD
— Kings on NBCS (@NBCSKings) April 3, 2020 Кингс и службата за незабавна помощ на губернатора на Калифорния оповестиха, че болничното заведение ще разполага с почти 360 кревати дружно с спомагателни болнични пространства. Кралете също по този начин подариха 100 000 медицински маски и 250 хиляди $ на публични организации за битка с вируса.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР