Собственици на танцови школи и спортни клубове във Велико Търново

...
Собственици на танцови школи и спортни клубове във Велико Търново
Коментари Харесай

Собственици на танцови школи и спортни клубове във Велико Търново на протест пред РЗИ

Собственици на танцови школи и спортни клубове във Велико Търново излязоха на митинг пред Регионалната здравна ревизия. Недоволството им е против заповедта, която стопира активността им заради  противоепидемичните ограничения в региона.

От школите по танци и спортните клубове във Велико Търново настояват, че съблюдават противоепидемичните ограничения и не схващат за какво единствено тяхната активност се стопира.

Танцьорите Николай Корчев и Борислава Трифонова обявиха на митинга пред РЗИ, че ограничаващата заповед не е идентична за всички:

„ Затварят единствено груповите мероприятия, спорт във фитнеса може да се извършва. Искаме и ние да имаме такива права “.

„ Ние сме оставени на средата на нищото, не отговаряме на нито една от спуснатите ограничения “.

Танцовите школи и спортните клубове не отхвърлят увеличаващата се заболеваемост от Сovid-19, която за област Велико Търново е на 415 на 100 000. Здравната рецесия ще бъде овладяна, само че какви ще са последствията, попита треньорът по кик-бокс Иван Ангелов:

„ Дали ще оставим едни деца, които са възпитани в спорт, в танци, в изкуство и просвета, или ще е по-окей да посещават заведения за хранене и пиянство “.

Протестиращите не бяха признати от управлението на здравната ревизия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР