Собственици на скъпи жилища в Лондон са възмутени, защото милиардерът

...
Собственици на скъпи жилища в Лондон са възмутени, защото милиардерът
Коментари Харесай

Милиардерът, който ядоса лондонските богаташи

Собственици на скъпи жилища в Лондон са възмутени, тъй като милиардерът Джо Луис дебаркира със своята 98-метрова яхта пред прозорците им в региона на Тауър Бридж, като по този метод затвори панорамата.

Цената на жилищата в този съвременен регион доближава 9,5 милиона паунда (повече от 12 милиона долара). Те са изключително скъпи поради неповторимия аспект от прозореца.

Spurs owner Joe Lewis sparks fury after docking £113m superyacht outside million-pound Thames flatshttps://t.co/r3QXgBjznc#Spurs #Yacht #Billionaire #London #Superyacht
— Intrepid Risk (@IntrepidRisk) August 27, 2018
Aviva е издигната по поръчка на Луис в корабостроителницата Abeking & Rasmussen в немския град Лемвердер. Яхтата е оборудвана с хибриден мотор, допускащ да развива скорост до 11 възела на електродвигатели и оптималната му скорост доближава 20 възела.

ВИЖТЕ НЕВОЛИТЕ НА ЛОНДОНСКИТЕ БОГАТАШИ

На борда има закрит тенис корт с дължина 20 м, ширина 10 м и височина 6 м. Луис, който е милиардер и притежател на един от най-известните футболни клубове в Англия Тотнъм, е платил повече от 145 милиона $. Джо Луис го употребява като плаващ дом, макар че главното му местожителство е Бахамите, където живее в съседство с Шон Конъри. Той също по този начин има недвижими парцели в Аржентина, Флорида, Америка и други страни.

Състоянието на Джо Луис през днешния ден се прави оценка на към 4.2 милиарда евро. Милиардерът трябваше да изчака 3 година за изработката на яхтата, която ще му помогне да се прибере на Бахамските острови, където живее в съседство с Шон Конъри.

Яхтата му е на 46-та позиция в класацията за най-дългите яхти в света. Тя може да побере на борда си до 16 души и да плава с оптималните 37 км/ч

Джо Лукс живее на Бахамите от 1979 година насам, откакто продава бизнеса си. Той печели милиарди от търговия с акции, валути и други финансови принадлежности.

Instagram
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР